TSV München 1860 - FC Erzgebirge Aue 4:0

16.08.2011 13:25

Ve čtvrtém kole 2. Bundesligy se Aue vydává na horkou půdu do Mnichova. Již od začátku mají domácí výrazně navrch, což také v 10. minutě potvrzují gólem Daniela Halfara. TSV je před výborně fandící Allianz arenou lepší i v celém průběhu první půle a zakončuje to v jejím úplném závěru opět Daniel Halfar. O poločase Aue dvakrát střídá a vypadá to, že se bude snažit o vyrovnání a útočný fotbal. To se splňuje. V prvních dvaceti minutách druhého poločasu jsou hosté jednoznačně lepší a gól je jen otázkou času. Bohužel, všechny snahy utnul třetí gól domácích TSV v 69. minutě. O výsledku je jednoznačně rozhodnuto o tři minuty později, když čtvrtý gól Mnichova přidává Schäffler. V tu chvíli si celý kotel domácích přeje, aby Aue dopadlo jako o týden dříve Energie Cottbus, která na vlastním stadionu dostala od TSV výprask 5:0. To se naštěstí nestává, zápas končí 4:0 a Aue si připisuje druhou porážku v řadě. V tomto zápase hosté zvítězili pouze 8:5 na rohy. Nyní je načase zabrat a ukázat bojovný výkon na půdě skvěle hrajícího Eintrachtu Braunschweig. To bude opět velmi těžký zápas, ale další porážka by pro Wismut Aue, který má tuto sezónu nejvyšší cíle, byla pohromou. Navíc již 29.8. se před televizními kamerami odehraje derby s Energií Cottbus a to je zejména pro fanoušky zápas nejdůležitější.

 

Reportáž z výjezdu na tento zápas - Reportáž z výjezdu do Mnichova 

Naše fotky najdete ve fotogalerii.

 

Sestava Mnichova

Kiraly, Rukavina, Bülow, Stahl (79. Maier), Bierofka, Lauth, Aigner, Schindler, Feick, Halfar (76. Kaiser), Volland (66. Schäffler)

 

Sestava Aue

Männel, Paulus, Lachheb, Schlitte, Könnecke (66. Curri), Klingbeil, Hochscheidt, Schröder (46. König), Hensel, Kempe (46. Kocer), Müller

 

Žluté karty

Mnichov - 82. Schindler

Aue - 34. Schlitte, 38. Paulus, 64. Hensel

 

Góly

1:0 Halfar (10. minuta, asistence Lauth)

2:0 Halfar (45. minuta, asistence Bierofka)

3:0 Lauth (69. minuta, asistence Rukavina)

4:0 Schäffler (72. minuta, asistence Halfar)
 

Počet diváků

24.600 (2.500 z Aue)