Fotopříběh: Soustředění v tureckém Beleku

15.01.2012 16:25

Výprava Aue vyrazila včera z letiště v Lipsku na týdenní soustředění do tureckého Beleku. Před odletem bylo nutné vše důkladně připravit, a tak měl Bernd 'Zimbo' Zimmermann se svými pomocníky plné ruce práce.

Vše je připraveno! V 6 hodin tedy vyrazil autobus s fotbalisty Wismutu na letiště do nedalekého Lipska. Doma zůstal pouze trenér brankářů Russi Petkov, který je nachlazen a nyní je v péči lékařů na klinice Helios a také mladý útočník Kevin Stephan, který má stále zraněné koleno. Fialky tudíž v Beleku posílili dva hráči z B-týmu. Trenér Rico Schmitt vybral Philippa Müllera a Thomase Stocka. Přesně v 8:00 tým dorazil na letiště, kde bylo vše rychle vyloženo a mužstvo se šlo odbavit. Zde na fotce Enrico Kern a Ronny König se svými letenkami.

V 10:20 hodin se letadlo s mírným zpožděním odlepilo od země a zamířilo směr Alanya. Rico Schmitt během letu připravoval večerní tréninkový plán. Ale na to je ještě dost času. Zatím probíhá klidný let.

Po přistání tým čeká několik desítek minut na svá zavazedla v letištní hale.

A když už všichni mají všechna zavazadla u sebe, tak autobus vyráží směr Belek.

Jakmile se mužstvo ubytovalo v hotelu Calista Luxury Resort a trošku si po dlouhé cestě odpočinulo, vydal se celý tým na večerní trénink.

Po tréninku tým povečeřel a z domova přišly dobré zprávy, že je Russi Petkov na tom lépe. Tak hodně zdraví, Russi!

 

 

A jak to vypadalo v Beleku dnes po ránu?

Neděle chlapcům začala po velmi rušném včerejšku až pozdní snídaní v 8:00. Počasí se stále tváří dost nerozhodně, ale zatím nepřší.

Po snídani za týmem dorazila další z posil. 29. letý záložník Djordjije Cetkovic, který přišel z maďarského FC ETÖ Györi. Enrico Kern se s tímto černohorcem již setkal při společném působení v Hanse Rostock.

Marc Hensel nemůže na odpolední trénink kvůli poranění krční páteře, které utrpěl včera na tréninku. Nyní je v péči týmového lékaře Torstena Seltmanna. Mezi pacienty lékaře patří ještě Paul Thomas, Tobias Kempe a Guido Kocer. Ale Guido a Tobias jsou na tom již dobře a zítra by měli opět začít s tréninkem. Ostatní musí trénovat již dnes.

To je prozatím vše. Na závěr přidáme jeden fialovo-bílý pozdrav z Beleku. Takže zdař bůh!