Jaro začíná

05.02.2014 15:53

Krátká zimní přestávka je pomalu za námi a my se můžeme těšit na další jarní boje, které pro nás budou spíš boji o udržení ve druhé nejvyšší soutěži. V únoru odehrajeme tři zápasy, ve kterých nám los vůbec nepřál. Dvakrát hrajeme venku v pátek a jednou doma, pro změnu v pondělí. 

Pátek, 7.2.2014 - 18:30 VFR AALEN - FC ERZGEBIRGE AUE
První jarní zápas se vydáme do městečka Aalen. Z Prahy je to téměř celou cestu po dálnici kolem 400km. Z Aue je cesta o 50km kratší. Určitě se bude jednat o velmi vyrovnaný zápas. VfR je na dvanáctém místě tabulky a má na svém kontě o pouhé dva body více než náš Wismut. Posledních pět zápasů dopadlo dvakrát vítězně pro Aalen a třikrát se body dělily. Vstupenky do sektrou hostů se prodávají za 11 Euro na stání a 26 na sezení. Jistě je nebude problém sehnat u pokladen Scholz areny. 
 
 
Pondělí, 17.2.2014 - 20:15 FC ERZGEBIRGE AUE - 1. FC KAISERSLAUTERN
V prvním domácím zápase přivítáme slavný FC Kaiserslautern. Ten by měl být v utkání velkým favoritem. Vcelku se mu daří a nachází se na třetím místě druholigové tabulky. Na svém kontě má 31 bodů, což je o deset více než náš BSG. Věřme však, že v domácím prostředí dokážeme odehrát dobrý zápas a nějaké body vyválčit.
 
Pátek, 21.2.2014 - 18:30 FC ENERGIE COTTBUS - FC ERZGEBIRGE AUE
Ve třetím a zároveň posledním únorovém zápase zavítáme na hřiště našeho rivala, na Stadion přátelství. Energie je jednoznačně nejhorší tým po podzimní části ligy. Krčí se se ztrátou osmi bodů na posledním místě a je největším kandidátem na sestup. Nám se v Cottbusu nikdy moc nedařilo, ale tentokrát to musíme prolomit a získat téměř povinné tři body! I přes špatný páteční termín bude jistě hostující sektor praskat ve švech, ale nezoufejte! Ani tady není problém koupit vstupenky před zápasem na pokladně. Na stání se prodávají za 11,50 Euro a na sezení za 15,50 Euro. Pojeďte se mrknout na zajímavé derby. Z Prahy je to 260km, z Aue jen 210.
 
To by jsme tedy měli menší shrnutí. My se určitě chystáme na oba výjezdy, takže sledujte náš web a těšte se na články a fotky. Gluck auf!