Jan Hochscheidt umlčel Drážďany!

20.11.2011 21:40

Velké saské derby ovládlo Aue!

Vyprodaný stadion v Drážďanech umlčel dvěma trefami záložník Jan Hochscheidt!

Dnešní odpoledne bylo pro Wismut jako z pohádky. Ještě před začátkem utkání SG Dynamo Dresden - FC Erzgebirge Aue si připravili drážďanští ultras perfektní choreografii, která zabrala více než polovinu stadionu. V zápase, který se zprvu jevil jako vyrovnaný, však jasně dominovali hráči Aue. Bohužel z počátku dopláceli na promarněné šance a Dynamo šlo již ve 20. minutě do vedení gólem Dedice. Stadion burácel a fans Dynama vytáhli nad hlavy krásnou plachtu přes celý kotel. Poté opět měli více ze hry hosté, ale i domácím se občas povedla zajímavá akce. Kdyby proměnili, je nejspíš po zápase. Poločasový stav zůstal 1:0 a na stadionu vládla vynikající atmosféra. Zahanbit se však nenechali ani fanoušci Aue, kterých dorazilo více než dva tisíce a dávali o sobě a své nenávisti k Dynamu hodně vědět. Ve druhém poločase vyrovnal krásnou trefou Jan Hochscheidt a domácí začali být nervózní. Zápas už pomalu spěl do konce, na tabuli svítila 90. minuta a skóre bylo stále 1:1. Poté se však po vynikající akci trefil opět výborný záložník Jan Hochscheidt a bylo rozhodnuto. Wismut Aue si veze z Drážďan výbornou a velice důležitou výhru 2:1, kterou hráči i fanoušci ještě dlouho po zápase slaví. I my jsme si tento zápas skvěle užili a těšíme se na další zápas, kdy v pátek od 18:00 Aue přivítá podprůměrný Duisburg. I v tomto zápase by měly přijít tři body a konečně postup do vyšších pater tabulky. Na naše fotky se můžete ve "Fotogalerii".

 

Sestava Dynama Dresden

Hesl, Gueye, Bregerie, Jungwirth, Trojan, Pote, Subasic (66. Schuppan), Dedic (74. Fořt), Solga, Koch, Fiel (71. Papadopoulos)

Sestava Wismutu Aue

Männel, le Beau (70. Müller), Paulus, Schlitte, König, Klingbeil, Hochscheidt (90. Cappek), Schröder, Hensel, Kocer, Kempe (83. Kern)


Žluté karty

Aue - le Beau, Hensel, Hochscheidt

Dynamo - Solga


Góly

1:0 Dedic (20. minuta, asistence Fiel)
1:1 Hochscheidt (56. minuta)
1:2 Hochscheidt (90. + 1 minuta, asistence Schlitte)

Počet diváků

29.057 (2.100 z Aue)

 

 

Derby je naše!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek