FC Ingolstadt 04 - FC Erzgebirge Aue 0:0

23.07.2011 09:25

Na první výjezd nové sezóny zamířilo mužstvo Aue na nový stadion mužstva FC Ingolstadt. Předchozí dva zápasy skončily smírně 1:1 a 0:0. Vyrovnaný zápas se dal čekat i tentokrát. Od začátku zápasu však hráli lépe hosté, byli aktivnější a měli spoustu vyložených šancí. Ingolstadt se do šancí dostával sporadicky, ale také několik zajímavých v první půli neproměnil. Poločas tedy končí 0:0 a hráči jdou do kabin. Ve druhé půli hrají opět aktivněji fotbalisté FCE. Bohužel v 58. minutě dostává žlutou kartu Fabian Müller za nesmyslný faul na útočné polovině bez balonu. O dvě minuty později dostává stejný hráč druhou žlutou a naprosto zbytečně oslabuje tým. Zbytek zápasu se Aue brání, ale Ingolstadtu se stejně gól vstřelit nepovede. Zápas tedy končí bez branek 0:0. Vyloučení Fabiana Müllera je naprosto neomluvitelné (mrkněte se dole na videu). Jedinou polehčující okolností pro něj může být, že gólem v minulém zápase proti Alemannii Aachen vystřelil tři body pro Aue.

 

Sestava Ingolstadtu

Kirschstein, Leitl, Haas, Buchner, Bambara, Metzelder, Buddle (84. Hartmann), Caiuby-da Silva (31. Gerber), Biliskov, Matip, Görlitz (84. Andersen)
 

Sestava Aue

Männel, le Beau, Paulus, Schlitte, Klingbeil, Hochscheidt (86. Strauß), Kern (55. Könnecke), Schröder, Hensel, Kempe (63. Lachheb), Müller

 

Žluté karty

Ingolstadt: 64. Biliskov, 64. Kirschstein

Aue: 58. Müller, 64. Schlitte

 

Červené karty

Aue: 60. Müller (druhá žlutá)

 

Počet diváků

6.043 (1.200 z Aue)